Ob pripravi razpisne dokumentacije ali pa po oddaji prijave vašemu podjetju pomagamo pri pridobitvi sredstev tveganega kapitala. Podpora vlagateljev tveganega kapitala ali vlagateljev iz industrije je pogoj za uspešno pridobitev EU sredstev v novi Horizon EU perspektivi. Ta finančna podpora je v kombinaciji nepovratnih EU sredstev ključna za uspešno realizacijo projekta in rast podjetja. Iskanje naložbe za vaš projekt pomeni trgovanje s potencialom vašega projekta. Da boste uspešni pri pridobitvi investitorja, pa je potrebno potencial vašega projekta na pravi način zgraditi, pripraviti, umestiti v podjetniški prostor in zagotoviti pogoje za realizacijo.

Kaj je vključeno v Cresco storitev?

Postopek iskanja investitorja vključuje pregled vašega trenutnega poslovanja, umestitev produkta na trg (tako domač in kot tuj),  priprava investicjiskega paketa in prezentacija. Crescova ekipa pozna investicijski proces, ima za to usposobljen kader in tako poskrbi, da ste najbolje pripravljeni na iskanje investicije.

Pregled poslovanja

Skupaj s Crescovo ekipo boste pregledali vsa področja vašega trenutnega poslovanja, z namenom da se projekt, ki potrebuje investicijo najbolje pripravi nanjo.

Umestitev produkta na trg

S pomočjo Crescove ekipe boste oblikovali in pripravili tržni potencial vašega projekta tako na domačem kot tujem trgu ter zgradili okvirje za uspešno komercializacijo.

Investicijski paket

Ves čas bomo skupaj z vami oblikovali investicijski paket (potreben finančni paket za vaš projekt), ki ga bomo skupaj s vso pripadajočo vsebino oblikovali na način, da bo primeren za pridobitev potrebne investicije.

Investicijska prezentacija

Ekipa Cresco Innovation vas bo naučila in usmerjala pri oblikovanju in pripravi predstavitvenega dokumenta za investicijo. Poskrbeli bomo, da bodo v pripravljen dokumentu zastopani vsi potrebni segmenti in podatki ter tako vam zagotovili večje možnosti za pridobitev sredstev.   

Pokličite, če želite izvedeti več

Če želite izvedeti več o tem razpisu, nas pokličite ali nam pišite na office@cresco-innovation.eu in nekdo iz naše ekipe vam bo z veseljem pomagal do te priložnosti za financiranje vašega podjetja.

KONTAKT