QuickSight 

“Quicksight” je hitri pregled obstoječe zaščitene intelektualne lastnine v svetovnih bazah, ki jo za vas opravi Crescov strokovnjak za intelektualno lastnino, saj ima vpogled v baze podatkov, ki podjetnikom po navadi niso enostavno dostopne. Rezultat je sistematičen pregled obstoječih zaščitenih inovacij v vašem tehnološkem področju. S pridobljenimi informacijami boste lažje razumeli kakšen je potencial vaše tehnologije in kako jo umestite v globalno tehnološko okolje.

Zakaj potrebujem te informacije?

Kakovostne informacije, ki jih bo za vas pridobil strokovnjak s področja intelektualne lastnine, vam bodo pomagale pri oblikovanju strategije razvoja tehnologije in strategije upravljanja z intelektualno lastnino pri vaši prijavi na razpis za nepovratna sredstva. Ocenjevalci bodo tako spoznali, da je vaša ekipa sposobna načrtovati vse ključne elemente razvoja vaše inovacije, saj boste le s takimi informacijami lahko kakovostno začrtali pot komercializacije in komercialnega izkoriščanja vaše inovacije. Dobra strategija intelektualne lastnine bo vašo prijavo ločila od konkurence!

Namen

Podpora vaši prijavi za nepovratna sredstva. Odlična izbira za manjše razpise, zagonska podjetja, raziskovalce, ko snujete nove ideje ali ko želite več vedeti o tem, kakšno je tehnološko okolje v vaši industriji.

Kaj dobite?

Rezultate iskanja, ki jih za vas opravi Crescov strateg intelektualne lastnine, ki ima dostop do plačljivih globalnih baz podatkov in iskalnikov in vključujejo 3 grafične predstavitve z razlago v obliki poročila in excelovo razpredelnico s seznamom ključnih patentov v vašem in bližnjih industrijskih področjih skupaj s spletnimi povezavami, da jih lahko po želji kasneje še dodatno raziščete.

Innovation Insights

Innovaton insights je bolj natančen in globlji vpogled v vaše inovacijsko okolje, kot ga ponuja Quicksight. Pregled vsebuje izsledke pregleda naročniških baz s komentarji strokovnjaka za intelektualno lastnino. Tako kot Quicksight vam bo tudi Innovation insights podal dobro razumevanje tehnološkega okolja za pravilno umestitev in komercializacijo vaše inovacije.

Namen

Za razpise srednjih velikost ali za pripravo informacijske brošure (pitch deck) za investitorje ali vlagatelje. S poročilom Innovation Insights boste lahko že zelo dobro ocenili vrednost vaše intelektualne lastnine. Primerno tudi za zagonska podjetja, raziskovalce in vse, ki razvijate nove tehnološke rešitve, ne želite pa za pregled tehnologije v vaši trenutni fazi razvoja nameniti prevelikega dela vašega proračuna.

Zakaj bi naročili to storitev?

Naš strokovnjak vam bo pripravil veliko visoko kakovostnih izhodišč za pripravo večjih razpisov ali za pripravo na pogovore z investitorji. S podatki, ki jih boste na podlagi poročila Innovation Insights imeli na voljo, boste v očeh vsakega investitorja izpadli kot dober gospodar svoji inovaciji ali podjetju.

Kaj dobite?

Raziskavo, ki jo za vas opravi strokovnjak za intelektualno lastnino, s pregledom globalno vodilnih naročniških baz podatkov. Vključuje 5 grafičnih pregledov z razlago vsakega v obliki poročila skupaj s seznamom ključnih patentov v vašem ali podobnih tehnoloških področjih v obliki excelove razpredelnice skupaj s spletnimi povezavami, ki jih lahko dodatno raziščete kasneje po potrebi. Innovation Insights vam ponudi tudi 30-60 minutni posvet preko videokonference z našim strokovnjakom za lažje razumevanje rezultatov in vašega tehnološkega okolja. Dodali bomo tudi »Innovation disclosure form«, ki ga boste lahko uporabili za investitorje, v primeru, da imate v podjetju še nezaščitene inovacije, ki pa jih lahko zaščitite, ko si zagotovite financiranje. 

 

Dodatne Storitve

Priprava besedila strategije intelektualne lastnine za razpise

Za namene vaše prijave na razpis vam naš strokovnjak lahko napiše kratko strategijo intelektualne lastnine za vaše podjetje, ki jo lahko vključite v vašo prijavo. Ker naši strokovnjaki sodelujejo z nami in imajo dolgoletne izkušnje ter poznajo zahteve ocenjevalcev, vam lahko strategijo napišejo tako, da bo kar v najboljši meri podprla vašo prijavo s smiselnimi argumenti.

Pregled Intelektualne lastnine: nivo 1

Namen:

Za vse, ki želite razumeti, kater je glavna intelektualna lastnina v vašem podjetju. Pregled vam bo omogočil prepoznati priložnosti, grožnje in vam dal priporočila, kako z vašo intelektualno lastnino najbolje ravnati v prihodnosti.

Kaj dobite?

Storitev pregleda intelektualne lastnine izvaja strokovnjak z več kot 20 let izkušenj na tem področju. V videokonferenčnem klicu, boste skupaj z našim strokovnjakom pregledali vaše poslovanje in določili, katera so vaša glavna oprijemljiva in neoprijemljiva sredstva intelektualne lastnine. Klicu bo sledilo poročilo našega strokovnjaka, ki bo natančno opisal vaša glavna področja intelektualne lastnine skupaj s predlogom jo najbolje komercialno izkoristiti v prihodnje. Poročilu sledi še do 60 minut videokonferenčnega klica, kjer se lahko o vsebini poročila in priporočil z njim osebno natančno pogovorite.

Pregled Intelektualne lastnine (popolno): nivo 2.

Namen

S kompletnim pregledom intelektualne lastnine vašega podjetja boste natančno spoznali katera oprijemljiva in neoprijemljiva sredstva intelektualne lastnine imate v podjetju. Naš strokovnjak bom bo svetoval kako vašo intelektualno lastnino identificirate, zaščitite in jo najbolj optimalno komercialno izkoristite.

Kaj dobite?

V 3 do 4 urah na videokonferenčnem klicu vaš bo nas strokovnjak popeljal skozi proces identifikacije vaše intelektualne lastnine. Po klicu vam bo pripravil poročilo, ki bo vsebovalo natančen pregled vaše oprijemljive in neoprijemljive intelektualne lastnine v vaši organizaciji. Poročilo bo vsebovalo tudi priporočila, kako vašo intelektualno lastnino najbolje izkoristite v komercialne namene, da vam investicija vanjo obrodi najboljše sadove. Poročilu sledi še 60 minut videokonferenčnega klica, kjer se lahko osebno z našim strokovnjakom pogovorite o vsebini poročila in nadaljnjih korakih.

Pokličite, če želite izvedeti več

Če želite izvedeti več o tem razpisu, nas pokličite ali nam pišite na office@cresco-innovation.eu in nekdo iz naše ekipe vam bo z veseljem pomagal do te priložnosti za financiranje vašega podjetja.

KONTAKT