Vašemu podjetju pomagamo zgraditi konkurenčno prednost in unikatnost skozi odlično inovacijski strategijo podprto z nepovratnimi sredstvi EU. Skupaj z vami poiščemo najboljšo pot in stretegijo, da z vašo inovacijo ostanete korak pred konkurenco! Z lastno ekipo znanstvenikov, inženirjev, tehnoloških strokovnjakov, digitalnih strokovnjakov in oblikovalcev lahko ponudimo vrhunsko strokovno znanje o razvoju izdelkov in oblikovanju posovnih modelov. To naredimo s stalnim fokusom na ustvarjanje dobrega poslovnega in komercialnega modela. Ekipa Cresco innovation že več kot 20 let pomaga naročnikom najti načine za ustvarjanje dobička iz novih tehnologi in inovacij. zaradi vpetosti ve več kot 150 projektov letno, vam lahko ponudimo tudi odičen vpogled v to, kaj se dogaja na področju razvoja drugih industrijskih sektorjev, kar vam lahko pomaga, da boste hitreje odkrili pametnejše rešitve zase.

Kaj je vključeno v Cresco storitev?

Postopek prijave vodimo od registracije na EU portalu do oddaje razpisne dokumentacije. po uspešno dobljenem razpisu lahko prevzamemo administracijo projekta in poročanje. Crescova ekipa dobro pozna zahteve ocenjevalcev in poskrbi, da so dokumenti napisani primerno razpisu, kamor se prijavljate.

Pokličite, če želite izvedeti več

Če želite izvedeti več o tem razpisu, nas pokličite ali nam pišite na office@cresco-innovation.eu in nekdo iz naše ekipe vam bo z veseljem pomagal do te priložnosti za financiranje vašega podjetja.

KONTAKT